Reviews

Natasja Stijnmam
Natasja Stijnmam
Mei 18, 2023.
Wat een topper is Lies. Mooie en leuke foto's gemaakt op onze bruiloft. Zeker een aanrader daar hoef je niet over te twijfelen!
Vincent Vlaar
Vincent Vlaar
Mei 15, 2023.
Wij hebben gekozen om onze mooiste dag te laten vastleggen door True Photografie. Onze wens was om de dag in een verhaal/foto’s te laten vast leggen . Dit is echt mooi geworden met alle emoties mooi vast gelegd op de foto. Precies zoals wij het wilde . Lies is een fijn persoon om mee samen te werken en weet je wensen goed vast te leggen op een foto. echte aanrader !! Kim en vin .
In
In
Oktober 14, 2022.
Wat een vrolijke noot. Lies stelt je op je gemak, denkt met je mee en heeft een creatief brein. Jaarlijks voorziet zij ons van toffe bedrijfsfoto’s en binnenkort zal zij ons voorzien van gezinsfoto’s. De vrouw is een ware aanrader!
Esther Dijkhuizen
Esther Dijkhuizen
Augustus 18, 2022.
Super gave fotoshoot gehad! Foto’s dezelfde dag nog binnen gekregen. Topper!!! Zeker een aanrader.
Dewi Post
Dewi Post
Juli 25, 2022.
Lies is onze fotografe geweest bij onze bruiloft. Wij hebben haar werk eerder gezien bij een bruiloft en heeft onze gender reveal gedaan. Lies levert pareltjes af. Ze weet precies wanneer ze een shot moet nemen en deinst niet terug om daar de meest rare fratsen voor uit te halen. Je merkt haar niet op tijdens de ceremonie terwijl ze echt bruist van de energie! Dankjewel lieve Lies !!
Jody Tiggelman
Jody Tiggelman
Juni 5, 2018.
Lies neemt de tijd voor je, is geduldig, grappig en professioneel. En dan het resultaat... echt geweldig!!
karin tiggelman
karin tiggelman
Juni 5, 2018.
Een familie fotoshoot gedaan met Lies Warmerdam van True Photography. Wat een vakvrouw. Geweldige foto's helemaal naar wens. Ze luisterd heel goed naar wat je wil en geeft daar een eigen draai aan wat fantastische foto's oplevert. Kan het iedereen aanraden. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar. Daarnaast is het ook nog eens een heerlijk spontaan mens en weet iedereen snel op zijn gemak te stellen. Zoek je een geweldige fotograaf dan zit je bij haar aan het juiste adres.
Daan Tervoort
Daan Tervoort
Oktober 19, 2017.
Niet alleen professionele kijk op de opdrachten, Maar ook de combi van veel creativiteit en heel veel gevoel! Dit maakte dat ik er zelf geen omkijken naar had. Ik zou zeker weer voor True zou kiezen!
cuupk
cuupk
Oktober 5, 2017.
Top fotograaf ga zeker nog een x heen
Chantal Fijnenberg
Chantal Fijnenberg
Oktober 1, 2014.
Lies maakt geweldige promo's en video's. Elke keer weer beleef je opnieuw je trouwdag!!! Lies legt de emoties en de sfeer van de dag perfect vast om tot een mooi eindresultaat te komen. In één woord 'Genieten'!