Natasja & Brian 10-05-202

Ik had de eer en het genoegen om op 10 mei 2023 de bruiloft van Natasja en Brian vast te leggen. Vanaf het moment dat ik aankwam bij de ceremonie was het één groot feest dat denk ik nog lang doorging tot de late uurtjes.

Het was hartverwarmend om te zien hoe ze straalden en elkaar met liefdevolle blikken aankeken. Hun liefdesverhaal is er een voor in de boeken! En Natasja, oh Natasja! Die lachte de hele dag door. Duidelijk dat ze in de 7e hemel was en de dag van haar dromen beleefde!

Wat deze dag extra leuk en bijzonder maakte, waren de vier lieve kinderen die deel uitmaakten van hun avontuur. Ze brachten een extra vleugje levendigheid. Het was geweldig om te zien hoe ze deelnamen aan de festiviteiten en allen een belangrijke taak hadden.

Ik ben dankbaar dat ik deel mocht uitmaken van deze bijzondere gelegenheid en getuige mocht zijn van zoveel liefde en geluk. Natasja en Brian, jullie zijn een prachtig paar, en ik wens jullie een leven vol avontuur, liefde en eindeloze lachbuien toe. Bedankt dat ik jullie fotograaf mocht zijn en deze kostbare momenten mocht vastleggen. Ik kan niet wachten om jullie de beelden te tonen en jullie herinneringen te vereeuwigen. Proost!

locatie: Villa Westend

Deel deze pagina: